Endret: 2 jul 2021     Opprettet: 16 sep 2019

Ta i bruk Vibbo!

Vibbo er en ny tjeneste fra OBOS som erstatter hjemmesiden Herborvi

Vibbo er en ny tjeneste fra OBOS som gjør det enkelt for styret å samle alt beboerne trenger å vite om sameiet på ett sted. Her finner man dagsaktuelle nyheter, vedtekter, beboerreglement og oversikt over styremedlemmene, for å nevne noe.

Opplysninger og annen informasjon som er gyldig over tid, legges ut på det aktuelle Tema. Eksempel kan være bestemmelser som gjelder for garasje og parkering eller lås og nøkler. I tillegg vil styret publisere Nyheter og sende melding ved SMS og/eller e-post. Eksempel kan være dugnad eller garasjevask. 

Beboerne kan legge ut "saker og ting" under Oppslag. Denne plassen erstatter, eller kommer i tillegg til, oppslagstavla ved inngangen. Eksempel kan være at man ønsker å selge den gamle TV-en.

For styret er det enkelt, effektivt og billig å bruke Vibbo til å informere seksjonseiere og beboere om forhold som gjelder sameiet. Derfor er det viktig at dine kontaktopplysninger (mobilnummer og e-post) er oppdaterte. Vibbo er styrets hovedkanal for informasjon og kommunikasjon. Her kan beboerne sende meldinger til styret, gi kommentarer til meldinger og nyheter som legges ut osv. På Vibbo bør du også registrere medbeboere og eventuelle leietakere slik at disse får tilgang til informasjonen som ligger der. Ta en sjekk på Min side og foreta nødvendige oppdateringer.